Kategorier
Ukategorisert

Ny nettside

Hei!

Migreringen av gammel nettside til ny webhost (og nytt domene) har gått forholdsvis lite smooth… Jeg mistet i en periode mail og jeg har valgt å ikke overføre alle gamle blogginlegg osv fordi det er for tid- og ressurskrevende å få det til å bli bra. Jeg har fått overført teksten i alle nyere innlegg og sider, men har en jobb å gjøre med å oppdatere bilder på sider der disse ikke er overført korrekt/galleriformatet ikke godtas.

Pappa fylte 70 her for noen dager siden, så siden jeg uansett legger ut dette innlegget og det er kjedelig med innlegg uten bilder så fyller jeg på med noen favoritter med pappa og valper 🙂

Jeg skal ikke gjøre noen løfter om hvor kjapt jeg får orden på ting, nettsiden er ikke første- (eller tredje-)prioritet. Men skal prøve å få lagt ut en liten rapport fra mini-kenneltreff i november ganske snart (bilder og filmklipp ligger allerede i kennelgruppa på FB).

A