Fibi x Albert 2023

13.juli 2023 fødte Fibi 4 valper, men det var en tøff fødsel og dessverre mistet vi to hannhunder. Derfor endte valpene opp med kennelnavn basert på «udødelige» organismer.

Kull 3 Fibi x Albert – Plysj til venstre og Driva til høyre
Kull 3 Fibi x Albert – Driva foran

Wrigglebutts Turritopsis – Driva

Wrigglebutts Turritopsis – Driva

BPH:
HD:
AD:
Patella:
Øyelyst: UA 05.09.2023
Annet: et lite navlebrokk
SBT Pedigree: https://sbtpedigree.com/dog_details?dogs_id=4512877

Wrigglebutts Turritopsis
Driva – Wrigglebutts Turritopsis – 9 mnd

Driva kom som førstefødt i Fibi og Alberts kull. En trygg og tøff liten frøken som hele veien hadde full kontroll over lillebror. Driva lever livet hos Anu m/familie og kommer nok til å prøve seg på både det ene og det andre, men særlig er det et håp om å få til litt agility.

Wrigglebutts Tardigrade – Plysj

Wrigglebutts Tardigrade

BPH:
HD:
AD:
Patella:
Øyelyst: UA 05.09.2023
SBTpedigree: https://sbtpedigree.com/dog_details?dogs_id=4512878

Wrigglebutts Tardigrade

Plysj bor hjemme med bestemor Gaffa og tante Moril. Han begynner å få en veldig fin lek og som alle staffer med respekt for seg selv har han så klart også en god appetitt. Han har trent litt nosework med godt resultat og nå høsten 2023 er det et par lydighetskurs på planen. Som sin far er han litt glad i sin egen stemme, men det ser ut til å primært være frustrasjonslyd og ved høy entusiasme. Så førstnevnte jobber vi med å unngå, det hadde bestemor Gaffa også da hun var liten. Men jevnt over er han en veldig trivelig valp som det ikke helt var mulig å selge. Nå er jo ikke to unghunder i huset optimalt, så det kan hende jeg ser etter en forvert til ham eller Moril etterhvert. Men det er veldig kjekt å ha en hannhund i hus igjen og forhåpentligvis som treningskompis.

Plysj - 8mnd
Plysj – Wrigglebutts Tardigrade – 8mnd

Innavlsprosent 6 generasjoner (SKK Avelsdata): 0,4%
Innavlsprosent 10 generasjoner (SBT Pedigree): 2,02%
SBT pedigree test mating

Fibi – Wrigglebutts Polka Will Never Die
Far: Bismas The One I Want – Kurri
Mor:
Blondietales Ladybug – Gaffa
SBT Pedigree link

AD: 0/0
HD: B/B
L2Hga & HC: Gen.Clear
Patella: 
UA
Øyelyst: 
UA 2020 og 2021
BPH: gjennomført med skudd (helt skuddfast) august 2022 (video: https://youtu.be/tCe5C5Guj_w)
MH: 
gjennomført august 2021 med 1 på skudd (helt skuddfast) (https://youtu.be/wWQDndLcOB4)

Fibi er en medium tispe, idealvekt rundt 12,5kg, som bor hos våre flotte forverte Andreas og Heidi i Oslo. Hun er en frøken med trykk i trening og en fin spornese som forhåpentligvis blir Andreas’ ettersøkshund under jakta. Hun har en veldig fin lek og kunne fungert godt i lydighet eller rally om det hadde vært tid og motivasjon for det. Hun har også en utmerket appetitt og har ingen tegn på kløe, sart mage eller andre allergitegn. Hun er en enkel hund i hverdagen som gjerne slapper av på sofaen.

Fibi – Wrigglebutts Polka Will Never Die
Gaffa og Fibi før Fibi flyttet hjemmefra

Fibis utkårede er Albert – Snögrisens Petit Albert
Far: Veilabakkens Like A Rolling Stone – Bosse
Mor: SEVCH
Snögrisens Zini Dib Bang Bang – Zini
SBT Pedigree link

Snögrisens Petit Albert

AD: 0/0
HD: A/A
L2Hga & HC: Gen.Clear
Øyne: Øyelyst UA 11.11.2019
Patella: 
UA 
MH: 
gjennomført oktober 2019 med 1 på skudd (helt skuddfast)
Utstilling: HP av rasespesialist på Vinterspecialen -19, VG på offisiell utst.

Julia beskriver Albert som en uredd og snill hund med en god dose selvtillit og mye energi. Hans fine MH og stødige vesen er en av grunnene til at jeg tror han blir en fin match til Fibi som selv om hun også er en jevnt over trygg hund viste på sin MH at hun trengte litt tid til enkelte avreageringer. Begge har fin lek og futt nok til trening og konkurranser. Albert komplimenterer henne også fint eksteriørt og jeg gleder meg til å se hvilke små stjerner de to kan produsere.

Snögrisens Petit Albert

Hva vi ser etter i våre valpekjøpere kan du lese mer om nederst på denne siden. Kjennes det aktuelt så send meg gjerne en mail og fortell litt mer om deg/dere og deres planer! Anbefaler også å bli med i vår kennelgruppe for å holde deg oppdatert: https://www.facebook.com/groups/wrigglebutts  En ung Fibi leker på kenneltreff.

Er Wrigglebutts kennelen for deg? 

  • Du er lidenskapelig opptatt av å lære mer om hundetrening og ønsker en aktiv treningskompis ( og gjerne en konkurransehund).
  • Du har tid og kapasitet til å overøse en hund med kjærlighet og dekke dens behov for mosjon og aktivisering.
  • Du innser at det er et stort ansvar å ha hund generelt og staff spesielt og er forberedt på å være en ansvarlig hundeeier.
  • Du anser det som en selvfølge å helse- og mentalteste hunden din.
  • Du ønsker å være en del av en aktiv “kennelfamilie” og delta på felles treninger og kurs.

Vår filosofi

  • mor og valper råfores, noe vi ønsker at de fortsetter med
  • valpene får flest mulig ulike, positive opplevelser for å forberede dem på sitt fremtidige liv
  • det er obligatorisk å røntge (hofter/albuer), øyelyse og generelt følge opp valpens fysiske helse
  • det er ikke noe køsystem, men fokus på å matche riktig valp og riktig hjem – valpenes egenskaper vurderes nøye og de plasseres i sitt fremtidige hjem basert på sin personlighet
  • vi har tett oppfølging på nettet og med treff/treninger/kurs slik at valpekjøperne får best mulig oppfølging og jeg får en mest mulig detaljert evaluering av mitt avlsarbeide

Interessert i en valp fra oss?
Ta kontakt med meg på hei @ wrigglebutts.com med det du måtte ha av spørsmål samt litt om deg, hva du kan tilby og hva du har av ønsker og planer for en eventuell valp.

Staffordshire bull terrier valp, staffevalp, staff, staffe, staffordshire bull terrier kennel, staffekennel, staffe kennel, staffy kennel, stafford kennel, SSBTK, Svenska Staffordshire Bull Terrier Klubben, valp, kjøpe valp.