Kategorier
Ukategorisert

Forvert søkes

Poppis har flyttet til Oslo hos Ine m/familie.

 

Vi vurderer å sette ut sjarmtrollet «Poppis» – NO51061/21 Wrigglebutts Be The Revolution – på fôr til rett hjem. Poppis er en staffordshire bull terrier født 27/5 2021 og er en av seks søstre fra vårt Girl Power-kull. Hun er en middels stor tispe på ca 13 kg med mye futt og fart. Hun har trent litt grunnleggende lydighet og nosework, har startet litt med trening på å kunne løpe foran sykkel og kickspark og litt kjettingtrekk. Poppis er ganske førermyk og veldig kosete. Hun er også B-hund og må gjerne lokkes ut fra dyna til morgentur. Popp har verdens mest silkemyke pels på hodet og er særlig glad i å bli klødd på rumpa. Hun kan gå pent i bånd om hun får betalt i form av en godis en gang i blant. Poppis kan være litt voldsom og knuffete i lek, så som de fleste staffer er hun ingen «hundepark-hund». Du kan lese mer om henne på hennes egen side her inne.

Det vi ser etter:
Du bor helst innen en times kjøring fra Moss, liker å være ute på tur, men også å slappe av på sofaen. Du kan aktivisere henne med for eksempel noseworktrening, litt triks eller annet for hjernen i tillegg til fysisk aktivitet. Du synes hunden kan få være i sofaen (og helst i senga). Du trener hund med moderne metoder og er gjerne med på kenneltreff/treninger i blant. Du har ingen annen hund eller du har en voksen hannhund.

Hva vil det si å være forvert? Hunden vil være din, du vil stå for vanlige utgifter som mat og forsikring. Du blir en del av kennelfamilien som vanlige valpekjøpere. Oppdretter står for eventuelle avlsrelaterte utgifter. Hvis hunden brukes i avl tilbakebetales depositumet. Jeg deler gjerne forvertskontrakten med de som er seriøst interessert, men den er litt knotete å legge ut i sin helhet her inne. Jeg ønsker første kontakt på e-post. hei @ wrigglebutts . com