Kategorier
The WriggleButts

Påske-nosework og photoshoot

Plysj - 8mnd
Plysj – Wrigglebutts Tardigrade – 8mnd

Lørdag 23.mars møtte vi Camilla m/Rookie (Wrigglebutts Do It On Purpose) og Tyson for litt noseworktrening på Borre. Det blåste svært kraftig og var noen regndråper i lufta, så ikke helt det været vi hadde håpet på. Men vi la ut fire gjemmer som vi tenkte lå så det ville samle seg litt duft til tross for vinden. I praksis løya vinden litt innen vi startet søkene.

Førstekvinn ut var Gaffa, som håndterte det veldig fint. De gamle er eldst osv. Vi trenger utvilsomt mer trening på terskelsøk.

Moril har ikke gått så veldig mange søk på duft og det er lenge siden høstens siste, så jeg la ut godbit på funnene til henne. Det tror jeg ærlig talt ikke var nødvendig. Hun jobber veldig fint i søkene.

Sistemann ut var Plysj. Han fikk også godbit på funnene siden han kun har gjort noen få søk i sitt liv. Det så ut til at han også egentlig husker duften, men det var tydelig at han trenger bedre belønning for funnene. Det var en klar tendens til å finne og så bare fortsette å søke siden å søke er så gøy. Neste gang blir det bedre godis og kanskje også se om vi kan få til å leke med kampisen som belønning i søk.

Før tur ble det også tid til en liten photoshoot med Plysj som nå har blitt 8 mnd. Han er en veldig fin liten fyr både inni og utenpå, så det er kjekt å ha noen bilder av ham gjennom oppveksten. Tusen takk for hjelpen, Camilla!

Plysj står
Plysj – Wrigglebutts Tardigrade – 8mnd
Plysj
Plysj – Wrigglebutts Tardigrade – 8mnd
Plysj står
Plysj – Wrigglebutts Tardigrade – 8mnd
Plysj sitter på Borre
Plysj – Wrigglebutts Tardigrade – 8mnd
Plysj - 8mnd
Plysj – Wrigglebutts Tardigrade – 8mnd

tur på Borre

Til slutt ruslet vi en runde på Borrehaugene før det ble hjem til pappa og An der det ble spilling og middag.