Gaffa x Kurri 2020

Dresden Files-kullet

Født 24.april 2020 – 4 hannhunder og 1 tispe, alle røde med varierende grad av hvitt. Innavlsgrad: 0,8%

Her er småpøblene i den rekkefølgen de ankom verden, gutta først og frøken Polka til slutt.

Wrigglebutts Lost Items Found – eksport Sverige
BPH: gjennomført med 4 på skudd (helt skuddfast)
HD: C/C
AD: 0/0
Patella: UA
Øyelyst: UA

Dante lever livets glade dager i Jönköping med Johanna og Thomas og skal blant annet få holde på med lydighet og nosework. Du finner ham på Instagram om du vil følge hans krumspring: https://www.instagram.com/dantethestafford/

Navnets opprinnelse: Harry Dresden har inne en annonse i telefonkatalogens gule sider som lyder:

“HARRY DRESDEN—WIZARD Lost Items Found. Paranormal Investigations. Consulting. Advice. Reasonable Rates. No Love Potions, Endless Purses, Parties, or Other Entertainment”

Med en hund som forhåpentligvis skal finne både neseprøver, noseworkgjemmer og sporslutt så virket «Lost Items Found» som et passende navn.Om du vil ha en valpebildebombe kan du finne det her: https://wrigglebutts.no/2020/11/20/dante-wrigglebutts-lost-items-found/

Wrigglebutts Darth Bathrobe
HD: C/C
AD: 0/0
Patella:
Øyelyst: 
Annet: Mangler P4 nede på begge sider.

Lloyd bor i Stavanger med Marianne og Nicolay der han skal få trene rallylydighet og kanskje bli skolehund. Du finner ham på Instagram: https://www.instagram.com/lloyd_thestaffy/

Navnets opprinnelse: «Bring it, Darth Bathrobe!» sa Harry Dresden og det tar jeg som en selvfølge at vår lille ministripe kommer til å gjøre. Han er klar til å ta verden med storm!

Lloyd 1 år

Du kan finne flere bilder av Lloyds valpetid her: https://wrigglebutts.no/2020/11/17/lloyd-wrigglebutts-darth-bathrobe/

Wrigglebutts Made The Vampire Cry – død
HD: B/B
AD: 0/0
Patella
: UA
MH: gjennomført

Hector døde brått og uventet høsten 2023, bare 3 år gammel og etterlater seg et stort tomrom hos alle som kjente ham. 

Hector bor i Stavanger sammen med Tone og kan se frem mot mange fine turer og kanskje agilitytrening?

Navnets opprinnelse: “I’d made the vampire cry. Great. I felt like a real superhero. Harry Dresden, breaker of monsters’ hearts.” Dette er en liten fyr med fart og meninger, så om han noensinne møter på en vampyr så tenker jeg at han får forklart hvor kista skal stå!

Wrigglebutts Pizza Or Death
MH:
Gjennomført med 2 på skudd (https://youtu.be/WIK4feCwIuA)
HD: C/C
AD: 0/0
Patella:
Øyelyst: 

Leo – Wrigglebutts Pizza Or Death
Leo bor i Våler med Sten-Aage, May Lene og deres 2 barn. Her ser det ut til at han skal få prøve seg på både spor, utstilling og agility og jeg har planer om å lure dem med på både lydighet og nosework også.

Navnets opprinnelse: Harry bruker en del feer for å få hjelp med ulike ting og disse betales i pizza, som gir ham tittelen Pizza Lord. Toot-Toot er lederen av det som etterhvert kalles the Za-Lord’s Army hvor han etterhvert blir utnevnt til «Major-General Toot-Toot Minimus commanding the Za-Lord’s Elite«. Store mengder pizza er med på å sørge for at Toot vokser og han blir etterhvert stor nok til å ha en tapetkniv som våpen og på denne har han påført slagordet «Pizza or Death». Dette er opphavet til navnet på en liten fyr som er glad i mat og vokser godt og som jeg regner med vil være villig til å jobbe og gjøre det meste for litt velfortjent godis.
Leo – Wrigglebutts Pizza Or Death

Du kan fråtse i bilder av Leo her: https://wrigglebutts.no/2020/11/16/leo-wrigglebutts-pizza-or-death/ og på hans instagram @staffen_leo

Wrigglebutts Polka Will Never Die
HD:
B/B
AD:
0/0
Patella:
UA september 2021
Øyelyst:
UA september 2021
BPH: gjennomført med skudd (helt skuddfast) august 2022 (video: https://youtu.be/tCe5C5Guj_w)
MH:
gjennomført august 2021 med 1 på skudd (helt skuddfast) (https://youtu.be/wWQDndLcOB4

Fibi – Wrigglebutts Polka Will Never Die
Fibi er fortispe og bor med Andreas og Heidi i Oslo, hun skal blant annet få prøve seg på nosework og forhåpentligvis bli godkjent ettersøkshund.

Navnets opprinnelse: Litt ut i serien møter Harry Butters som jobber som «medical examiner». Nærmere bestemt er han en «Five-foot-three, thirty-seven-year-old, single, Jewish medicacl examiner who needs to pick up his lederhosen from the dry cleaners so that he can play in a one-man polka band at Oktoberfest.» Selv om han er overraskende tøff, blir ting i overkant skummelt og han trenger en pep talk.
Harry sier da følgende: “We are not going to die.»

Butters stared up at me, pale, his eyes terrified. «We’re not?»

«No. And do you know why?» He shook his head. «Because Thomas is too pretty to die. And because I’m too stubborn to die.» I hauled on the shirt even harder. «And most of all because tomorrow is Oktoberfest, Butters, and polka will never die.”

Senere blir dette Butters’ kamprop(ish) og jeg synes den uttalelsen ble såpass festlig at dette er grunnen til valg av kulltema. I tillegg er jo en polkagris rød og hvit, noe som gir en fin ekstrabetydning.


En XL dose valpebilder av Fibi finner du her: https://wrigglebutts.no/2020/11/18/fibi-wrigglebutts-polka-will-never-die/

Om Kurri

Jeg liker godt at Kurri er meritert i lydighet og en godt voksen herremann som vi tror vil komplimentere Gaffa. Terese beskriver ham som “en väldigt enkel o okomplicerad hane. En drömhund att både träna o leva med.”