Moril

Glittering Tornado Soul – Moril

Far: Auricstaff Niveous Phoenix
Mor: Beauty Nika Tornado Soul

AD: 0/0
HD: A/A
L2Hga & HC:
Øyne: øyelyst UA høsten 2023
Patella: knær UA høsten 2023
MH
:
Annet:

Moril er en liten frøken som enn så lenge viser høy fart, skarpe tenner og en god evne til å sove. Navnet er inspirert av det marine fenomenet morild, men av rent estetiske årsaker har hun fått en stavemåte uten «d». Jeg har lenge ønsket å bruke morild som hundenavn og har tenkt at det vil passe perfekt på en brindle hund siden de lyse stripene og flekkene i den mørke pelsen glitrer litt som morilden gjør i det mørke havet. Og endelig har jeg rett hund til navnet 😉

Moril har (minst) dobbel dose entusiasme, men til gjengjeldt tok hun bare halv porsjon selvkontroll. Hun er helt klart ikke en hund for hvem som helst. Men hun samler seg nydelig i trening, iaf i søksarbeid. Så i sporet og når man trener nosework er hun knapt til å kjenne igen, så rolig og metodisk som hun jobber.

Glittering Tornado Soul

Moril, aka Morellen eller MorMor, ble egentlig anskaffet med en tanke om å kanskje sette henne ut på for etter å ha blitt litt bedre kjent med henne. Enn så lenge føler jeg hun er såpass krevende at det ikke er så lett å gjøre det. Men i fremtiden kan det hende at det dukker opp et perfekt sted for henne. Hun har nå passert helsesjekkene sine sånn at om alt går veien blir det forhåpentligvis valper på henne her om et par år.

Moril
Moril 7 uker

 

MorilMoril