Kategorier
The WriggleButts

wrigglebutts.no

Wrigglebutts.com har vært en del av mitt liv… lenge. De første hundebloggene mine startet på tidlig 2000-tall da Bajas kom i hus. Litt ulike plattformer, noe selvkodet html… ganske snart ble navnet «rumpevrikkerne» innført om hundene i heimen, fordi det var glade rumper og mye logring og fordi jeg alltid var svak for ordet «myrvrikker» i C.S. Lewis sin bok om Narnia. Myrvrikkeren Dysterpytt er en viktig karakter i Sølvstolen.

Nå som kennelnavnet er på plass og Emma (fra Blondietales) alltid oppgir min (nett)adresse feil kom plutselig motivasjonen for å få på plass .no domenet også. Da jeg startet opp hadde jeg ikke noe ENK slik at .no var et alternativ. Nå er jeg i gang med å flytte inn litt her på no-siden, i form av å overføre en hel del fra .com. På sikt er jo dobbelt opp av hosting meningsløst, så mest sannsynlig ender jeg med å la .com viderekobles hit med tid og stunder.