Kategorier
Uncategorized

Hipp hurra!

Det er med stor glede vi kan informere om at Gaffa er drektig! Mandag var vi hos Sires on Ice og utførte ultralyd. Hun har helt klart virket drektig, men de gjorde hun strengt tatt også i fjor da hun gikk tom så det var godt å få det bekreftet. Han var sikker på iaf 3-4 og så nok trolig 1-2 til så jeg tipper 5-6 stykker, men mye kan skje de neste 5 ukene. Fordi situasjonen er som den er tar vi ikke imot valpespekulanter på besøk i ukene frem mot valpene kommer – men vi får benytte oss av videosamtaler i stedet.

Gaffa 3,5 uker drektig

Ellers kose hundene seg jevnt over med at skolene er stengt og jeg jobber hjemmefra. De er med på videochatter med elevene og ellers snorker de rundt. Gaffa hjelper naturligvis til etter beste evne og setter pris på å ha en seng i passende «koseavstand» fra kontorseksjonen.