Kategorier
Uncategorized

Karlstadtur

Da er vi hjemme etter en vellykket parring mellom Kurri og Gaffa. Jeg må bare si at jeg synes det trekker veldig opp for min egen del at Kurri bor i Karlstad. Jeg elsker det fine tur- og treningsterrenget der og siden vi har vært der en del ganger er jeg kjent nok til at det er lettvint både å få trent, luftet hunder samt få utrettet ymse ærend. Vi startet visitten med en solid tur på Sörmon. Strips løp og koste seg, Gaffa skulle nok gjerne gjort det samme. Men hun måtte pent innfinne seg med å gå i bånd, stakkar. Heldigvis er det ikke så mange dagene til verden går tilbake til normalen.

Det er forskjell på… hund.

Deretter ble det litt småhandling (KAN ha falt for fristelsen til å kjøpe litt valpeleker) før vi møtte Terese og Kurri på hunddagiset der Terese jobber. Det tok ikke mange minuttene før vi fikk en vellykket parring og 13 minutters henging. Sol og tørre veier så en veldig enkel tur begge veier, selv om det var politiblokkering på E18 da vi kjørte østover.