Kategorier
Ukategorisert

BPH med Team Brindle

 

Lørdag 20.juli 2024 kjørte vi til en hestegård nord i Halland for å mentalteste de tre bindle – Plysj og Driva fra «De udødelige» og Moril. Driva og Plysj var akkurat 1 år og 1 uke gamle, Moril var 1 år og 10 mnd. Familien Nielsen var sporty og stilte opp på mentaltesting selv om det innebar kjøring til Sverige med overnattinger og det hele. Sånne valpekjøpere er gull verdt! 

De første skal bli de siste, osv… Moril hadde løpetid så hun gikk sist. Det er første gang jeg tester en hund som løper. Jeg føler ikke at det gav noe stort utslag på resultatet, og det hadde jeg heller ikke trodd (ellers ville jeg jo ikke testet henne nå). Det eneste som nok var litt annerledes pga løpetid er at hun løper mye fra sted til sted (kommer godt frem på videoen) og vil undersøke mer av alt som er rundt henne enn hun nok ville gjort til vanlig. Jevnt over gjorde hun en fin figur og viser den (ekstremt) sosiale og nysgjerrige hunden hun er i hverdagen. Leken hennes er dessverre ikke så god til vanlig og i denne settingen var det null interesse. Til gjengjeld har hun gode belønninger i mat og det sosiale.

Video: https://youtu.be/ikIHnnuofcY?si=_-Ic3X2ebBLK_hQG

Nummer to ut i sommerheten var Driva og hun gjorde en veldig fin figur! Særlig er det gøy å se hvor sosial og trivelig hun er og hvor fin leken er. Mamma Fibi har jo fin lek, men manglet litt på det sosiale, og det er fint å se når valpene har med seg de bra bitene og er bedre på det man har håpet å forbedre. Driva syntes overraskningen (pop-up-gubben) var ganske ekkel og brukte litt tid på å slippe den. Det kom litt overraskende (hehe) på alle, men så jobber hun seg fint gjennom det og kan la gubbe være gubbe. Hun er også i superfin form, noe også beskriveren påpeker. Veldig hyggelig både å se og høre.

Video: https://youtu.be/KecRhaV4F9E

Førstemann ut var Plysj og for en fantastisk BPH han gjør. Han er sosial, leker og lar ingen vippe ham av pinnen. Som de andre blir han merkbart sliten mot slutten – et er virkelig stekende varmt – men som de andre klarer han seg veldig fint. Han prøver å få noen til å hjelpe seg til å få tak i siste matbiten, men dessverre var folk utrolig lite hjelpsomme… iaf før tida gikk ut 😉

Video: https://youtu.be/0iTnUH11aDg