Valper 2021

 

Gaffa og Kody fikk ikke mindre enn SJU tispevalper som ble født 27.mai 2021. Dessverre hadde en av dem en kraftig leppe- og ganespalte og måtte få slippe, men de resterende seks virker sterke og friske. Det ser ikke ut til å bli noen ledige valper fra denne kombinasjonen, men du er velkommen til å følge dem i vår Facebookgruppe og på Instagram.

Gaffas siste kull blir med Silje Vos vakre Kody. Innavlsprosent: 2,163. Hva vi ser etter i våre valpekjøpere kan du lese mer om nederst på denne siden, kjennes det aktuelt så send meg gjerne en mail og fortell litt mer om deg/dere og deres planer! Anbefaler også å bli med i vår kennelgruppe for å holde deg oppdatert: https://www.facebook.com/groups/wrigglebutts 

Gaffa

Gaffa – RL1 RL2 Blondietales Ladybug

Gaffa er en glad, liten sportsmodell-staff med Disneyøyne og propellhale. Hun er trygg og åpen mot kjente og ukjente, men fremmede som kommer for å hilse på henne blir i blant oversett fordi hun har trent mye på mennesker som forstyrrelse og dermed smetter til meg og i fotposisjon for å få snask. Hennes toppbelønning over alt er mat og hennes favorittsyssel er spor, men hun er med på nesten hva det skal være. Vi trener mest lydighet og nosework. Hun har startet klasse 3 i rallylydighet og klasse 2 i lydighet. Vi trener bruksspor, men ikke egentlig med tanke på konkurranse. Det virker alltid så vanskelig å komme med på bruksprøver at det virker lite motiverende… men mulig vi trener litt viltspor fremover i stedet med viltsporchampionat som mål.

Gaffa har gått både MH og BPH hvor hun gjorde fin figur begge steder, med lek, nysgjerrighet og uten tegn til lyd- eller underlagsredsler. (Film av MH finner du her: https://www.youtube.com/watch?v=xt_FUowfC9E) Du kan se mer om hennes to tidligere kull under sin respektive flik. Hennes første valper fyller 4 år i mars og er helsetestede og har gått både MH og BPH med fine resultater. Alle valper fra det første kullet har også vist frempotene i konkurranseringen i rallylydighet, lydighet og nosework og det er en glede å følge dem! Valpene fra kull nummer to er ikke gamle nok til å være ute og konkurrere, men er trygge og trivelige små rampunger som viser fine takter i treningen.

Kody

Kody – Blazen Staff’s Perfect Imaginary Mi

Kody har en super overlinje som er en av grunnene til at jeg landet på ham. At han har god HD-statistikk på sine avkom var også et pluss. Jeg har hørt mye bra om mentaliteten hos hans avkom og likt det jeg har sett selv så jeg har stor tro på at dette vil bli en super match!

Dette skriver Silje selv: Han er en utrolig stødig og fin hund. Elsker å jobbe, men med en fin «av-knapp» og trives svært godt i en armkrok i sofaen. Han er «bygd for fart», og har en helt enorm kapasitet. På grunn av fôrverts interesser har han kun vært trent i hverdagslydighet, men dette er nok en hund som kunne nådd langt i feks. lydighet, rally eller agility. (Den ene datteren hans er N RL CH RLI RLII RLIII).

Overlinjen hans er den beste av alle hundene jeg har eid, og dette gir han i stor grad videre til sine avkom – som jevnt over er av veldig god kvalitet. Ellers er han sunn og frisk (bortsett fra noen tenner som har måttet trekkes pga skade og en knekt tå da han var unghund). 

Flere bilder finner du her: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=raystaffsbt&set=a.1453102671383178 

Link til testmating på SBT Pedigree: https://sbtpedigree.com/pedigree?generation=5&SIRE=151485&DAM=434040 

Hva vi ser etter i våre valpekjøpere kan du lese mer om nederst på denne siden, kjennes det aktuelt så send meg gjerne en mail og fortell litt mer om deg/dere og deres planer! Anbefaler også å bli med i vår kennelgruppe for å holde deg oppdatert: https://www.facebook.com/groups/wrigglebutts 

Jeg skal også forhåpentligvis hente hjem ei fortispe høsten 2021 som jeg kommer til å trenge forhjem til innenfor rundt 1 times kjøring fra Moss.

Er Wrigglebutts kennelen for deg? 

  • Du er lidenskapelig opptatt av å lære mer om hundetrening og ønsker en aktiv treningskompis ( og gjerne en konkurransehund).
  • Du har tid og kapasitet til å overøse en hund med kjærlighet og dekke dens behov for mosjon og aktivisering.
  • Du innser at det er et stort ansvar å ha hund generelt og staff spesielt og er forberedt på å være en ansvarlig hundeeier.
  • Du anser det som en selvfølge å helse- og mentalteste hunden din.
  • Du ønsker å være en del av en aktiv “kennelfamilie” og delta på felles treninger og kurs.

Vår filosofi

  • mor og valper råfores, noe vi ønsker at de fortsetter med
  • valpene får flest mulig ulike, positive opplevelser for å forberede dem på sitt fremtidige liv
  • det er obligatorisk å røntge (hofter/albuer), øyelyse og generelt følge opp valpens fysiske helse
  • det er ikke noe køsystem, men fokus på å matche riktig valp og riktig hjem – valpenes egenskaper vurderes nøye og de plasseres i sitt fremtidige hjem basert på sin personlighet
  • vi har tett oppfølging på nettet og med treff/treninger/kurs slik at valpekjøperne får best mulig oppfølging og jeg får en mest mulig detaljert evaluering av mitt avlsarbeide

Interessert i en valp fra oss?
Ta kontakt med meg på hei @ wrigglebutts.com med det du måtte ha av spørsmål samt litt om deg, hva du kan tilby og hva du har av ønsker og planer for en eventuell valp.